Sabtu, 23 Januari 2010

LaPan BeLas - dUa puLuH DuA jaNUaRy dUa riBu sePuLuh

Posted by amirafatin at 11:35 PG
salam.

nak cerita apa yah.?

actly , mnggu ni pelajar asrama x dibenarkan pulan.

juz aku je balik atas urusan "kesihatan" hahaha

kesian kak cik x boleh balik sekali.

ada program orientasi pelajar2 baru.

dgr2 cerita agak menarik programnya.

haa....sada berita sedih.pelajar asrama dah x dibenarkan pulang ke rumah semnggu sekali,

hadui, asrama dah dpt peruntukan balik.

nampak gaya lepas ni 2 mnggu sekali baru boleh update blog la..

hm...study just ok..first test juz around the corner,hope i get da very3 flying caler.

my target for first test:

bm: A +
bi: A +
ba: A +
sej:A +
pqs:A +
psi:A +

fiz :B
bio :B
kim :B
m3 :B
addm3:B

aduhai,,,boleh ke aku capai target nih.?
i very2 hope so.
for all please pray for my sucsess ok.

wasalam

2 comments on "LaPan BeLas - dUa puLuH DuA jaNUaRy dUa riBu sePuLuh"

amira on 30 Januari 2010 1:26 PTG berkata...

salam jengok~
haha.
hmm,penat akak nk hadam title mira ni. huhu.
ok la,nk bg nasihat jap.

time jwp soaln tu,jwp elok2.
bc sura 'alamnashroh' ek.

byk2 selawat.
breakfast PENTING.
tido AWAL.
bngun AWAL.
yg nk wt revision tu smmgnya kna A-W-A-L~~~

ok.
salam.

Keluduk on 12 Februari 2010 7:53 PTG berkata...

sy dulu pun macam mira gak, siap wat list lagi target. Bukan ape, sekurang-kurangnya dapat menilai tahap diri kita tentang sesuatu subjek tu

Catat Ulasan

Related Posts with Thumbnails