Ahad, 29 November 2009

jum berBABIque !!!

Posted by amirafatin at 9:18 PTG 0 comments
.jum berBBQ.
.
.
.
.gambar2 akan dmasukkan dalam post yang akan datang ye.
.
.
.
.sekarang jum g membakar dulu.

Rabu, 25 November 2009

CaTaTan ShoUTmiX

Posted by amirafatin at 10:08 PTG 0 comments

duhai adik-adikku.jangan la buat lawak kat blog k.mira nih.

k.mira x sempat lah nak g jengok korang kat sana.

bizi ngalahkan PM skarang nih.

hehe





JAMUAN KELAS TINGKATAN EMPAT K.A.A

Posted by amirafatin at 9:36 PTG 0 comments




Ahad, 22 November 2009

MaLaM AkHiR TahUn AsPuRi KADIR 2009

Posted by amirafatin at 10:28 PTG 0 comments

MALAM AKHIR TAHUN ASPURI KADIR 2O09

HARI:KHAMIS MALAM JUMAAT

TARIKH:SEMBILAN BELAS NOVEMBER TWO RIBU NINE

TIME:SEMBILAN NIGHT

VALUE:DATARAN ASPURI

TEMA:GADIS KAMPUNG 

.

.

.

..LAYAN..


ha...ni kain rentang ni pukul 7.30 petang baru nak siap..simple je.


herm..ni lagi nak cerita.diberi tanggungjawab untuk menjadi pengacara majlis pada malam aspuri itu.fuh~seminggu sebelum acara berlangsung every night meeting ajer..nasib baik dh habes exam.alhamdulillah~majlis berjalan lancar.


ha...ini barisan ahli jawatan kuasa majlis.

dari kiri:NUR HIDAYAH SAIDIN,NURUL SYAZWANI,MENCARI ERTI,NUR AINA,NUR ANISAH,NUR LIYANA,NUR FARHANA,SITI ZAINAB


yang ni pulak pemenang anugerah pemakai pakaian paling ikut tema.memang kampung sungguh.kalau pikir2 balik,tak sanggup nak pakai macam nih.he2

TAHNIAH~MABRUK~CONGRET

pemenang:NUR SYAHIRAH ABDUL RASYID


wah...yang ni dapat anugerah apa pulak?hehehe.yang ni dapat anugerah aspuri paling HOT .heheh.macam hot FM la pulak...
huhu..tapi sayang,anugerah x diiktirafpun..jadi,buat anugerah sendiri la.
_________________________________________________
tahniah kepada AJK yang menjayakan majlis
Related Posts with Thumbnails